Bent u uitgekeken op de huidige inrichting van uw badkamer en wilt u wel eens wat anders? Begin aan de verbouwing van uw badkamer of laat een nieuwe badkamer bij uw woning aanbouwen. Let er wel op, dat u in de nieuwe badkamer leidingen en afvoeren op de juiste plek heeft. Een loodgieter kan u helpen bij het kiezen van een juiste inrichting, evenals dat een loodgieter u graag helpt bij het verleggen van de leidingen bij een verbouwing. Zo weet u zeker, dat u ook in uw nieuwe badkamer gebruik kunt maken van uw toilet, van de douche en eventueel een wastafel! Pipe wrench in Venlo

Overigens zult u ook bij andere verbouwingen leidingen moeten verleggen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe keuken, leidingen voor de centrale verwarming, enzovoorts. Ook hiervoor kan een loodgieter bij u in de regio de uitkomst bieden.

Zelf leidingen verleggen in de badkamer

Naast het inschakelen van een loodgieter kunt u vanzelfsprekend ook zelf proberen de leidingen bij een verbouwing te verleggen. Voor het verleggen van de leidingen heeft u weinig extra gereedschap nodig, enkel een ontbramer. Met een ontbramer kunt u de uiteinden van een leiding enigszins schuren, zodat deze beter op elkaar aansluiten in een koppelstuk. De kans dat u in een later stadium te maken krijgt met lekkages rond uw leidingen wordt hiermee een stuk kleiner.

Verder is het bij het leggen van leidingen belangrijk dat de leidingen stabiel worden geplaatst en dat er geen scherpe voorwerpen tegen of op de leidingen liggen.