Lekkage in Venlo

Het is voor veel huizenbezitters geen onbekende ergernis, lekkages in uw woning! Een lekkage kan zorgen voor blijvende waterschade aan belangrijke documenten of bijvoorbeeld een laminaten vloer. Reden genoeg om in het geval van een lekkage snel naar een passende oplossing te zoeken! Bij ons vindt u de oplossing die u zoekt bij een lekkage in Venlo of de omgeving. Onze loodgieters komen direct naar u toe om de bron van de lekkage te achterhalen. Waarna deze gerepareerd wordt. Helaas is het niet altijd even makkelijk om de bron te vinden, aangezien een lekkage het gevolg kan zijn van een hevige regenbui, maar bijvoorbeeld ook van kapotte onderdelen van een vaatwasmachine of een wasmachine.

Lekkage in Venlo oplossen

Nadat de bron van de lekkage gevonden is, kunnen we samen zoeken naar een geschikte oplossing voor het probleem. In sommige gevallen zal het noodzakelijk zijn een deel van een leiding te vervangen. Bijvoorbeeld als een leiding onder uw woning beschadigd is geraakt. In andere gevallen is het voldoende om de bron van de lekkage af te dichten. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van zogenaamd kit, waarmee ook badkamertegels aan elkaar worden gelijmd, of met een rubberen ringetje. Het is afhankelijk van de plek van de lekkage en de ernst hiervan, welke oplossing de meest geschikte is.

Wanneer onderdelen van een vaatwasser of wasmachine kapot zijn, zullen wij deze voor u bestellen en direct vervangen om het probleem op te lossen.

Lekkage Venlo

U kunt ons 24/7 bereiken!

Kwaliteit en service

Wij zijn altijd gericht op de beste kwaliteit en service.

Vakkennis

Onze krachten zorgen bij ieder probleem voor een oplossing.

Allround

Van installatie tot reparatie, van onderhoud tot advies, wij staan voor u klaar!

24/7 bereikbaar

Wij komen direct naar u toe en zijn 24/7 bereikbaar.