Een lekkende kraan in Venlo repareren kunt u overlaten aan een loodgieter. Het is de makkelijkste manier om van een druppelende kraan af te komen. Dat het probleem niet genegeerd moet worden is namelijk wel duidelijk. Die paar druppels die uit de kraan blijven vallen, terwijl deze helemaal dichtgedraaid is, lijken misschien onschuldig maar in een dag worden op deze manier toch tientallen liters water verspild. Na een maand betekent dit een fiks hogere waterrekening en daarbij is het verspillen van water ook niet bevorderlijk voor het milieu. Laat uw lekkende kraan daarom repareren door een loodgieter in Venlo.

Stop onnodige waterverspilling

Wanneer u aan een lekkende kraan denkt, dan denken de meeste mensen aan het irritante geluid van druppels die in de wasbak blijven vallen. Dit geluid kunt u behoorlijk irriteren. Een oplossing voor dit probleem die nog regelmatig wordt toegepast is een doek leggen onder de kraan of simpelweg de deur van de badkamer sluiten, zodat u de druppels niet meer hoort vallen. Hiermee is de lekkende kraan echter nog niet gerepareerd en sluit u uw ogen voor een groter probleem. De druppels die uit een lekkende kraan vallen zorgen namelijk voor onnodige waterverspilling. Meer liters dan u denkt worden hiermee verspild. Stop onnodige waterverspilling en laat de lekkende kraan repareren in Venlo.

Hoe ontstaat een lekkende kraan?

Door een kraan open te draaien, opent u ook een opening naar de waterleiding. Op het moment dat u de kraan dichtdraait, moet de opening waterdicht worden afgesloten. Hiervoor wordt een rubberen ring gebruikt. Een lekkende kraan ontstaat vrijwel altijd doordat deze rubberen ring versleten is. Hierdoor is er geen sprake van een waterdichte afsluiting en druppelt er water uit de kraan.

Kraan laten repareren door loodgieter

Als u in huis last heeft van een lekkende kraan, dan moet u niet te lang wachten met het repareren. De versleten rubberen ring zal alleen maar verder slijten en het druppelen zal hierdoor erger worden. Houd de waterverspilling daarom zoveel mogelijk beperkt door een loodgieter in te schakelen voor een lekkende kraan repareren in Venlo. De vakman komt dan bij u thuis langs en zal het probleem binnen enkele minuten voor u oplossen. De rubberen ringen heeft de loodgieter altijd bij zich en kunnen simpel vervangen worden met de juiste gereedschappen.

Lekkende kraan Venlo

U kunt ons 24/7 bereiken!

Kwaliteit en service

Wij zijn altijd gericht op de beste kwaliteit en service.

Vakkennis

Onze krachten zorgen bij ieder probleem voor een oplossing.

Allround

Van installatie tot reparatie, van onderhoud tot advies, wij staan voor u klaar!

24/7 bereikbaar

Wij komen direct naar u toe en zijn 24/7 bereikbaar.