Verstoppingen in Venlo

Heeft u momenteel last van een smerige stank in uw woning als gevolg van een verstopping in uw afvoer? Geen nood, onze loodgieters komen graag naar u toe voor het verhelpen van verstoppingen in Venlo en omgeving. Een verstopping is vanwege de stank erg vervelend, het zorgt er in het uiterste geval ook voor dat u niet naar het toilet kunt, u niet kunt douchen en bijvoorbeeld geen afwas kunt doen. Een snelle oplossing is dus gewenst! Onze loodgieters spuiten uw afvoer onder een hoge druk door. Hierdoor kan de verstopping snel weggespoeld worden en kunt u weer gebruik maken van uw sanitaire voorzieningen in huis.

Voorkom verstoppingen in Venlo

Een verstopping kan gelukkig relatief makkelijk voorkomen worden, waardoor de stank vermeden wordt. Het is hierbij belangrijk om te letten op het gebruik van toiletpapier bij het gebruik van uw wc, het zo goed mogelijk tegenhouden van restafval bij het afwassen en het regelmatig schoonmaken van putjes in de douche of bijvoorbeeld de bijkeuken. Zo komt er weinig afval in uw afvoer terecht, waardoor dit zich niet kan gaan aanhechten aan de zijkant van uw riolering. Om de kleine beetjes afval die dit wel doen tijdig aan te pakken, kunt u de afvoer eens per half jaar door ons laten doorspuiten. Zo bent u ervan verzekerd, dat uw afvoer niet verstopt zal raken!

Ook de afvoer buitenshuis verdient de nodige aandacht, omdat hier bijvoorbeeld kleine takjes en bladeren in terecht kunnen komen. Plaats een filter om dergelijk restafval tegen te houden en laat ook deze afvoer doorspuiten.

verstoppingen Venlo

U kunt ons 24/7 bereiken!

Kwaliteit en service

Wij zijn altijd gericht op de beste kwaliteit en service.

Vakkennis

Onze krachten zorgen bij ieder probleem voor een oplossing.

Allround

Van installatie tot reparatie, van onderhoud tot advies, wij staan voor u klaar!

24/7 bereikbaar

Wij komen direct naar u toe en zijn 24/7 bereikbaar.