Direct antwoord op uw vraag

Om uw vragen snel te kunnen beantwoorden zijn hier de veelgestelde vragen van onze klanten onder elkaar gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Geen probleem, stel uw vraag door te bellen naar 077-7820163.

Wij verlenen deze diensten:

  • Sanitair installeren
  • Lekkages verhelpen
  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Verstoppingen
  • 24 uurs service

We zijn actief in Venlo en omstreken.

Eenvoudig, dit kunt u doen door te bellen naar 077-7820163.

Een lekkage is erg vervelend en kan nare gevolgen hebben. Het is verstandig de schade zoveel mogelijk te beperken. Dit kan door de lekkage snel op te sporen. Hiervoor moet u vaak verder kijken dan alleen naar de locaties van de vochtplekken. Voor het verhelpen van een lekkage is het verstandig een loodgieter te bellen.

Het is mogelijk om zelf uw leidingen te verleggen. Als u hiervoor kiest is het heel belangrijk om alvorens het verleggen de hoofdkraan dicht te draaien. Daarna moet u het water uit de leidingen laten lopen. Doet u dit niet, dan heeft u een grote kans op schade. Verder is het verstandig na te gaan of het verleggen van een leiding wel noodzakelijk is. Soms kan het snijden van een leiding en deze opnieuw verbinden volstaan. Lijkt het verleggen echter toch niet zo makkelijk te zijn, dan kunt u gewoon contact opnemen met uw loodgieter.

Een storing van de cv-ketel is vervelend, maar gelukkig is vaak simpel te achterhalen wat het probleem is. U kunt aan de code die de ketel zelf geeft namelijk zien wat er mis is. De betekenis van deze code is te vinden in de handleiding. Als u deze niet meer heeft, kunt u op internet kijken. Sommige storingen zal u zelf kunnen oplossen. Voor de ingewikkelde klussen kunt u Z.O.N. Loodgietersbedrijf bellen.

Het beste dat u kunt doen om schade door vorst te voorkomen is het isoleren van zowel de waterleidingen zelf als de ruimte eromheen. Isolatie op zichzelf is vaak niet voldoende, daarom kunt u dit combineren met verwarmingskabels. Voor kunststof waterleidingen is het ook een goed idee om aluminium tape om de buis te wikkelen.

Om dit probleem op te kunnen lossen is het belangrijk dat u de oorzaak achterhaalt. Als er slechts op sommige plekken in huis geen warm water meer is moet u naar de thermostatische kranen kijken. Bij gebrek aan warm water in heel de woning moet u naar de cv-boiler kijken. Hier kunnen zich verschillende problemen bevinden. Zo kan er een onderdeel kapot zijn of kan de spanning zijn onderbroken. Ook kan het zijn dat u de cv-ketel overvraagt, controleer of uw verbruik overeen komt met de capaciteit.

U kunt een loodgieter bellen voor verschillende klussen. Van sanitair tot riolen, daarnaast zijn loodgieters gespecialiseerd in de installatietechniek. Bij problemen met de leidingen is het vaak verstandig om zo snel mogelijk een loodgieter te bellen. Zo kunt u de meeste schade voorkomen. Dit geldt ook voor lekkages en andere loodgietersklussen.

Load More

U kunt ons 24/7 bereiken!

Kwaliteit en service

Wij zijn altijd gericht op de beste kwaliteit en service.

Vakkennis

Onze krachten zorgen bij ieder probleem voor een oplossing.

Allround

Van installatie tot reparatie, van onderhoud tot advies, wij staan voor u klaar!

24/7 bereikbaar

Wij komen direct naar u toe en zijn 24/7 bereikbaar.