Loodgieterswerkzaamheden in Venlo

Het leuke aan het vak loodgieter, is de veelzijdigheid van de werkzaamheden die wij jaarlijks voor tientallen huishoudens uitvoeren. U kunt bij loodgieterswerkzaamheden in Venlo denken aan het leggen of verleggen van leidingen. Het uitvoeren van onderhoud aan CV- en combiketels. Het installeren van nieuwe sanitaire voorzieningen in de badkamer. Maar ook het geven van advies over de haalbaarheid van iemands wensen. Hoewel u wellicht een deel van deze klussen zelf zou kunnen uitvoeren mits u over de benodigde gereedschappen en kennis beschikt, besteed u het wellicht liever uit aan een ervaren loodgieter, zodat u zeker weet, dat uw werkzaamheden op de juiste en een vakkundige wijze voor u worden uitgevoerd!

Voorbeelden van de werkzaamheden

Om u een beeld te geven van de loodgieterswerkzaamheden die wij in Venlo uitvoeren, geven we u graag een aantal voorbeelden. Over het algemeen zijn alle klussen onder te verdelen in de onderwerpen installatie, onderhoud en reparatie. Zo installeren we bijvoorbeeld een nieuw toilet, bad of een nieuwe afvoer. Onderhouden we CV-ketels, combiketels en rioleringen. Tot slot repareren we bijvoorbeeld lekkages, en storingen in uw verwarming.

Door ons aanbod kunnen we u over een lange periode van dienst zijn. We komen eerst voor de installatie naar u toe, vervolgens voeren we eens per (half) jaar onderhoud aan uw verwarming en leidingen uit en bij eventuele storingen komen we langs voor een snelle reparatie. Zo bieden we u een totaaloplossing, waarbij u kunt rekenen op een deskundige en persoonlijke service.

loodgieterswerkzaamheden Venlo

U kunt ons 24/7 bereiken!

Kwaliteit en service

Wij zijn altijd gericht op de beste kwaliteit en service.

Vakkennis

Onze krachten zorgen bij ieder probleem voor een oplossing.

Allround

Van installatie tot reparatie, van onderhoud tot advies, wij staan voor u klaar!

24/7 bereikbaar

Wij komen direct naar u toe en zijn 24/7 bereikbaar.