Verhelpen van een afvoerverstopping in Venlo

In huis gebruiken we behoorlijk wat water. Dit water moet natuurlijk ook weer na gebruik worden afgevoerd. Om deze reden hebben we naast waterleidingen die het water aanvoeren ook afvoeren in ons huis gemonteerd om het water weer af te voeren. Regelmatig komt het echter voor dat deze afvoer verstopt raakt. Dit komt door de middelen die samen met het afvalwater worden weggespoeld door de afvoer. In deze gevallen kunt u van onze service gebruik maken voor het verhelpen van een afvoerverstopping in Venlo. Een loodgieter komt dan bij u langs om de verstopping te verhelpen.

Wat kunnen de redenen zijn?

Een afvoerverstopping ontstaat meestal doordat resten van de middelen die met het afvalwater worden weggespoeld in de leidingen blijven hangen en daar ophopen om uiteindelijk een verstopping te veroorzaken. Vooral afwas- en wasmachines zijn grote boosdoeners. Tijdens het afvoeren van het afvalwater van de afwas of na het wassen van de kleding worden met het water zeep- en vetresten door de afvoer weggespoeld. Doordat het water soms sneller wegspoelt dan de zeep- en vetresten blijven deze in de leidingen steken. Vervolgens drogen deze resten op en zijn moeilijk meer los te krijgen. De opgestapelde resten in de leidingen zorgen er vervolgens voor dat er meer resten op dezelfde plek blijven hangen.

Een afvoerverstopping zelf oplossen is zeer lastig. Onze loodgieters kunnen echter alle soorten voor u oplossen en de afvoer weer voor u vrijmaken. Neem contact met ons op.

afvoerverstopping Venlo

U kunt ons 24/7 bereiken!

Kwaliteit en service

Wij zijn altijd gericht op de beste kwaliteit en service.

Vakkennis

Onze krachten zorgen bij ieder probleem voor een oplossing.

Allround

Van installatie tot reparatie, van onderhoud tot advies, wij staan voor u klaar!

24/7 bereikbaar

Wij komen direct naar u toe en zijn 24/7 bereikbaar.