Verwarmingsmonteur

Kwaliteit en service

Wij zijn altijd gericht op de beste kwaliteit en service.

Vakkennis en oplossingen

Onze krachten zorgen bij ieder probleem voor een oplossing.

Allround vakmannen

Van installatie tot reparatie, van onderhoud tot advies, wij staan voor u klaar!

24/7 bereikbaar

Wij komen direct naar u toe en zijn 24/7 bereikbaar.

U kunt ons 24/7 bereiken!

077-7820163

Verwarmingsmonteur in Venlo inschakelen bij storingen

Als gevolg van een storing in uw cv-ketel kan het voorkomen, dat u een lange tijd zonder werkende verwarming door moet komen. Denkt u zich eens, dat u een hele avond zonder warm water zit! Niet alleen is het vervelend dat u in een koude woning moet verblijven, ook kan het voorkomen dat u geen warm water meer heeft voor een lekkere douche. In dergelijke situaties kunt u op onze verwarmingsmonteur in Venlo rekenen. Onze verwarmingsmonteur heeft een ruime ervaring in het oplossen van verschillende soorten storingen. Nadat de bron van de storing in uw cv-ketel gevonden is, zullen we voor een passende oplossing zorgen.

Tip: schakel onze verwarmingsmonteur met spoed in! De loodgieter van ons loodgietersbedrijf is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor hulp bij storingen.

Professionele hulp van onze verwarmingsmonteur

Bij een storing in de cv-ketel kunnen er doorgaans verschillende oorzaken worden aangewezen. Denk bijvoorbeeld aan kapotte of sterk versleten onderdelen in de cv-ketel. Het vervangen van deze beschadigde onderdelen maakt dat de cv-ketel weer naar behoren zal functioneren. Ook kan het reinigen van de binnenzijde van de cv-ketel helpen om een storing op te lossen. De stofhopen kunnen de werking van de losse onderdelen immers belemmeren.

Het kan verstandig zijn om de cv-ketel eerst zelf te resetten. Soms blijkt het resetten van de cv-ketel, bijvoorbeeld door een fout in de software van uw systeem, al voldoende te zijn. In de handleiding van uw apparaat vindt u hoe het resetten van de cv-ketel in z’n werk gaat. Op internet kunt u een digitale versie van deze handleidingen downloaden.

Onderhoud uit laten voeren aan uw verwarming

Niet alleen biedt onze verwarmingsmonteur in Venlo hulp bij het oplossen van storingen in de cv-ketel. Ook voor het onderhoud aan uw verwarming kunt u bij onze verwarmingsmonteur terecht. Wij kijken de cv-ketel na op slijtage aan onderdelen en zullen deze waar nodig direct voor u vervangen. Door zeker eens per twee of drie jaar onderhoud aan uw cv-ketel uit te laten voeren, kunnen storingen in uw systeem voorkomen worden.

verwarmingsmonteur Venlo