CV vervangen in Venlo

Lijkt de cv-ketel in huis het minder goed te doen? Mogelijk is uw cv vervangen in Venlo noodzakelijk. Ook kan het voorkomen dat losse onderdelen van de cv-ketel beschadigd zijn. Het vervangen van deze individuele onderdelen tijdens een onderhoudsbeurt aan de ketel kan voldoende zijn. Onze loodgieters in Venlo onderzoeken graag hoe uw probleem met de cv-ketel opgelost kan worden. Men vervangt cv ketels vaak ook voor het besparen van energiekosten, omdat oudere modellen een veel lager rendement behalen dan moderne apparaten. Het hoge verbruik van een cv-ketel maakt dat hier kansen liggen om de kosten te drukken.

Laat uw CV vervangen

Laat uw cv vervangen door een professionele loodgieter. Zo bent u ervan verzekerd dat de nieuwe cv-ketel op correcte wijze gemonteerd wordt. Zo kunt u problemen met de cv in een later stadium voorkomen. Ook kan een loodgieter u adviseren over de verschillende soorten cv-ketels waaruit u tegenwoordig kunt kiezen. Voorheen koos men vaak voor een combinatie van een losse boiler met een losse ketel. Tegenwoordig kiest men gebruikelijk voor een combiketel of HR+-ketel. Met het gebruik van deze ketels verbruikt u minder energie, waarmee het opwarmen van uw woning goedkoper wordt.

Schakel uw loodgieter in

Neem contact op met uw loodgieter in Venlo om de cv in uw woning te vervangen. Ook voor het onderhoud aan uw nieuwe cv-ketel kunt u op onze hulp rekenen. Een onderhoudsbeurt bestaat uit het nakijken van verschillende onderdelen en het bijvullen van de cv-ketel. Het bijvullen van de ketel is belangrijk om het rendement hiervan optimaal te benutten. Het rendement neemt af, naarmate er meer lucht in de waterleidingen naar de radiatoren in huis zit. U kunt de cv-ketel vaak ook zelf bijvullen. De loodgieter kan u hierover informeren bij het vervangen van uw bestaande cv-ketel.

CV vervangen

U kunt ons 24/7 bereiken!

Kwaliteit en service

Wij zijn altijd gericht op de beste kwaliteit en service.

Vakkennis

Onze krachten zorgen bij ieder probleem voor een oplossing.

Allround

Van installatie tot reparatie, van onderhoud tot advies, wij staan voor u klaar!

24/7 bereikbaar

Wij komen direct naar u toe en zijn 24/7 bereikbaar.